Lekker weg in andermans land <$BlogRSDUrl$>
Click for Rotterdam, Netherlands Forecast
create your own visited country map

woensdag, juli 30, 2003

WELKOM OP DE SITE
waar wij verslag doen van onze reis rond de globe, welke zal beginnen (de reis, niet de globe) op 8 september om 07.40. Eerst maar even de bestemmingen in telegramstijl:
Delhi - Singapore - Darwin - Sydney - Auckland - Papeete - Paaseiland - Santiago de Chili - La Paz - Lima - Madrid - Amersfoort
Ten tweede de voorbereidingen in identieke stijl. Het eerste waar iedere reiziger onvermijdelijk tegenaan loopt is het boeken van de reis. Hiertoe wendden wij ons tot een Rotterdams reisbureau alwaar man met reisfetisj ons het bestaan van Tahiti, waar Papeete ligt, alsmede dat van Paaseiland uit de doeken deed. Zijn voorliefde blijkt uit zijn huidige werkzaamheden: leraar Engels in Zuid-Korea. Hij watertandde bij de gedachte aan de beelden op Paaseiland. Maar daar worden geen leraren Engels gevraagd.
Over de tweede bezigheid, het inenten, heb ik weinig op te merken behalve dat liefhebbers van Oost-Europese betonrotarchitectuur de GGD Amersfoort niet mogen missen. En o ja, als je hondsdolheidprikken wilt is de Landbouwuniversiteit Wageningen lekker goedkoop. Het is van den gekke dat agrariers hun eigen universiteit hebben maar zo is deze toch nog ergens goed voor.
wouter

This page is powered by Blogger. Isn't yours?