Lekker weg in andermans land <$BlogRSDUrl$>
Click for Rotterdam, Netherlands Forecast
create your own visited country map

maandag, november 10, 2003

ER GAAT NIETS BOVEN BARODA
Na boeiende bezoeken aan een museum en het planetarium is er in Baroda weinig anders meer te doen dan wachten op het vertrektijd van onze trein en genieten van de overheerlijke kruidwaren alhier. Een soort marsepein in smaken als pistache, cocos, enzovoort. Verder hebben we geprobeerd de site wat overzichtelijker te maken. Deze heeft namelijk in de Leeuwarder Courant gestaan. Uit zelfde courant begrepen dat Groningen wegens het gas boren in dienst van de schatkist weer eens een aardschok te verduren heeft gehad. 3,0 Richter.
Twee jaar geleden vond hier in de deelstaat Gujarat een aardbeving plaats met een kracht van 8,7 op dezelfde schaal. In Baroda zijn de gevolgen nog goed te zien. Bijna alle gebouwen hebben wel scheuren in de muren en her en der liggen open plekken. Daar vermoedt men dan een inmiddels ter ziele gegaan gebouw.
Het humeur van de Barodaren lijdt er gelukkig niet onder. Iedereen hier is vriendelijk en opgewekt. Velen heten ons welkom en willen weten uit welk land we komen. En asceten he. Geen vlees en vooral geen drank. Precies Groningers.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?